Sotus "gyvačiukas"

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
 Sotus "gyvačiukas"
 Sotus "gyvačiukas"
 Sotus "gyvačiukas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai reikės:
35 g šviežių mielių,
1 šaukštelio druskos,
1 nepilnos stiklinės drungno vandens,
1 šaukštelio cukraus,
2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus,
Truputį miltų, kad tešla neliptų prie rankų, bet būtų minkšta ir tąsi.
Įdarui:
Rūkytų dešrelių,
Pomidorų padažo,
Pieniškų dešrelių,
Tarkuotos mozarelos,
Raudonėlio žiupsnelio.
Dar papildomai reikės 1 kiaušinio trynio ir picos prieskonių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų padarome mielinę tešlą ir ją paliekame pakilti 30 min. Po to iškočiojame. Prie krašto dedame pieniškas dešreles perpjautas per pusę, barstome sūrį sumaišytą su raudonėliu ir vieną kartą apsukame. Dedame pjaustytas rūkytas dešreles, pilame pomidorų padažą ir gražiai susukame į volelį. Formuojame kaip gyvatę. Kiaušinio trynį išplakame su picos prieskoniais ir juo aptepame gyvačiuką. Dedame kepti i 200 laipsniu orkaitę 35 - 40 min. Skanaus!
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital