Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais
Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais
Autorius apie receptą: Pikantiškai aštri ir soti sriuba. Šiandien sriubą viriau su veršiena, bet čia tinka ir kitokia mėsytė. Greitam variantui galite naudoti jau išvirtas konservuotas pupeles – (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų veršienos (pjaustyto 1.5 cm kubeliais)
400 mililitrų konservuotų pomidorų
3 stiklinės paukštienos sultinys
1 stiklinė baltos pupelės (mirkytų 8 valandas)
2 vienetai morkų (pjaustytų kubeliais)
1 vienetas svogūnų (pjaustyto kubeliais)
1 vienetas salierų stiebų
0.5 vieneto čili pipiro (smulkinto, be sėklų)
1 sauja petražolių (kapotų)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako (smulkiai kapoto)
1 vienetas lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mirkytas pupules nuplaukite, drauge su lauro lapu dėkite į puodą, apliekite šaltu vandeniu, lengvai pasūdykite ir virkite apie valandą, kol pupelės bus visiškai minkštos. Nukelkite puodą nuo ugnies, bet vandens nenupilkite.
2.
Kitame puode įkaitinkite aliejų, berkite pjaustytus svogūnus, morkas, salierus. Kepkite tris minutes, suberkite smulkintą česnaką ir čili pipirą. Kepkite dar apie minutę, tada suberkite mėsos gabaliukus. Kepkite mėsą apie 5 minutes, kol iš išorės pakeis spalvą. Apliekite pomidorais ir sultiniu. Nupilkite vandenį nuo pupelių, gerai nuplaukite jas ir berkite į sriubą.
3.
Leiskite sriubai virsnoti ant lengvos ugnies 15-20 minučių. Pagardinkite pipirais, druska, jei reikia, apiberkite petražolėmis ir mėgaukitės.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
mamos dienos skanėstai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis