Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais
Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais
Soti aštri pupelių sriuba su mėsos gabaliukais
Autorius apie receptą: Pikantiškai aštri ir soti sriuba. Šiandien sriubą viriau su veršiena, bet čia tinka ir kitokia mėsytė. Greitam variantui galite naudoti jau išvirtas konservuotas pupeles – Pikantiškai aštri ir soti sriuba. Šiandien sriubą viriau su veršiena, bet čia tinka ir kitokia mėsytė. Greitam variantui galite naudoti jau išvirtas konservuotas pupeles – baltas, raudonas ar kitas savo mėgstamas. Čilio aš dėjau tik puselę, nes truputį prisibijau stipraus aštrumo, bet kai valgant per nugarą eina lengva šiluma – yra pats tas. Vieni čili pipirai yra aštresni, kiti nelabai aštrūs, tad pasireguliuokite aštrumą pagal savo skonį. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų veršienos (pjaustyto 1.5 cm kubeliais)
400 mililitrų konservuotų pomidorų
3 stiklinės vištienos sultinio
1 stiklinė baltų pupelių (mirkytų 8 valandas)
2 vienetai morkų (pjaustytų kubeliais)
1 vienetas svogūnų (pjaustyto kubeliais)
1 vienetas salierų stiebų
0.5 vieneto aitriosios paprikos (smulkinto, be sėklų)
1 sauja petražolių (kapotų)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako (smulkiai kapoto)
1 vienetas lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mirkytas pupules nuplaukite, drauge su lauro lapu dėkite į puodą, apliekite šaltu vandeniu, lengvai pasūdykite ir virkite apie valandą, kol pupelės bus visiškai minkštos. Nukelkite puodą nuo ugnies, bet vandens nenupilkite.
2.
Kitame puode įkaitinkite aliejų, berkite pjaustytus svogūnus, morkas, salierus. Kepkite tris minutes, suberkite smulkintą česnaką ir čili pipirą. Kepkite dar apie minutę, tada suberkite mėsos gabaliukus. Kepkite mėsą apie 5 minutes, kol iš išorės pakeis spalvą. Apliekite pomidorais ir sultiniu. Nupilkite vandenį nuo pupelių, gerai nuplaukite jas ir berkite į sriubą.
3.
Leiskite sriubai virsnoti ant lengvos ugnies 15-20 minučių. Pagardinkite pipirais, druska, jei reikia, apiberkite petražolėmis ir mėgaukitės.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital