Šonkauliukų kelmas

AUTORIUS:
Edita Tamkienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Šonkauliukų kelmas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Šonkauliukų juosta
Mėgstami prieskoniai
Majonezas
Kiaulienos faršas
Troškinti rauginti kopūstai
Šaukštas krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš vakaro užmarinuojame su prieskoniais ir majonezu šonkuoliukų juostą ir palaikome vėsioje vietoje per naktį.... Tada iš šonkauliukų juostos ant skardelės suformuojame kelmą ir paskutinius šonkauliukus surišame, prieš tai reikia šiek tiek įpjauti tarp kiekvieno šonkauliuko. Į Kelmo vidurį pridedame įdaro, jį ruošiame iš kiaulienos farso, prieskonių, šaukšto majonezo, šauksto krakmolo ir raugintų troškintų kopūstų. Kelmą apdengiame folija ir dedame į įkaitintą orkaitę 200 laipsnių temp. Kepama 45 min, tada folija nudengiame ir dar apie pusvalandį kepame kol gražiai apskrunda. Skanaus
AUTORIUS: Edita Tamkienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital