Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ MENU ruošinys sultingiems kiaulienos šonkauliukams
900 g šonkauliukų
1 stiklinės kokakolos
0,5 stiklinės raudonojo vyno acto
1 ryšulėlis kalendros
2 šaukštai kukurūzų miltų
1 šaukštas cukraus
1 nedidelė aitrioji paprika
2 skiltelės česnako
300 ml aliejaus
5 šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padalinkite šonkauliukus mažesniais gabalėliais ir apvoliokite miltuose. Actą užvirkite su cukrumi ir susmulkinta aitriąja paprika. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Apkepkite šonkauliukus, kol jie įgaus aukso spalvą. Mėsai iškepus, sudėkite į dubenį ir apipilkite paruoštu acto mišiniu. Palikite 20 minučių. „Knorr Menu“ ruošinį sumaišykite su puse stiklinės vandens, kečupu ir kokakola. Užpilkite mišiniu mėsą, viską gerai išmaišykite. Šonkauliukus su padažu sudėkite į kepimo maišelį, sandariai uždarykite ir kepkite 180 C laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių. Šonkauliukus patiekite apibarstytus kalendra, vienus arba su ryžiais.
AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital