Šokoladinis pyragas su cinamonu ir gvazdikėliais

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Šokoladinis pyragas su cinamonu ir gvazdikėliais
Šokoladinis pyragas su cinamonu ir gvazdikėliais
Šokoladinis pyragas su cinamonu ir gvazdikėliais
Šokoladinis pyragas su cinamonu ir gvazdikėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
185 g margarino VILNIUS kepiniams
180 g cukraus
160-180 g juodojo šokolado ar šokolado drožlių
1 šaukštelis cinamono
1 žiupsnelis gvazdikėlių
50 g kapotų lazdyno riešutų
250 ml pieno
400 g miltų
15 g kepimo miltelių
2 v.š. cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baltymus atskirti nuo kiaušinių trynių. Baltymus išplakame su žiupsneliu druskos. Kiaušinių trynius išsukame su margarinu VILNIUS ir cukrumi. Pridedame cinamono, gvazdikėlių, riešutų ir maišome. Supilame pieną ir tarkuotą šokoladą. Gerai išmaišome su maišytuvu. Į šią masę suberiame miltus persijotus su kepimo milteliais ir dar karta gerai išmaišome su maišytuvu. Į gautą masę atsargiai įmaišome ir išplaktus kiaušinių baltymus. Kepimo formą išklojame specialiu kepimo popieriumi. Supilame tešlą. Pyragą kepame 180-190 C orkaitėje apie 50-55 minutes. Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra. Labai skanus!
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital