Šokoladinis pyragas

AUTORIUS:
Marta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Šokoladinis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g geros kokybės tamsaus šokolado
160 g sviesto
155 g cukraus pudros
1 žiupsnelis Santa Maria cinamono
3 kiaušiniai
190 g miltų, kvietinių
60 g zefyrų, baltos ir rožinės spalvos
80 g migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Kepimo skardą išklokite kepimui skirtu popieriumi ir lengvai ištepkite sviestu ar margarinu kepiniams. Ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Suberkite cukraus pudrą ir maišykite, kol tikrai įsimaišo.
Kai šiek tiek atvės, įmaišykite lengvai išplaktus kiaušinius, miltus, cinamoną.
Į šią masę įmaišykite susmulkintus zefyrus ir riešutus. Supilkite pyrago tešlą į paruoštą skardą. Kepkite apie 20 minučių. Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti. Maždaug po 3h galima pjaustyti ir mėgautis.
AUTORIUS: Marta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
mona
2014-12-16 21:46
Beprotiškai saldus pyragas, net vaikai nevalgė :)) bet receptas vertas dėmesio jei nedeti visiškai cukraus pudros ir įdėti zefyru kokia 100 g. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital