Šokoladinis maskarponės pyragas su Nutella sluoksniu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Šokoladinis maskarponės pyragas su Nutella sluoksniu
Autorius apie receptą: Šis pyragas patiks tikriems smaližiams. Jis yra su bananais, šokoladiniu kremu, šokoladiniu biskvitu...
Naudoti 18 - 20 centimetrų formą.
Šis pyragas patiks tikriems smaližiams. Jis yra su bananais, šokoladiniu kremu, šokoladiniu biskvitu...
Naudoti 18 - 20 centimetrų formą.
Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
40 gramų sviesto (tirpinto)
25 gramai krakmolo
25 gramai miltų
1 vienetas kiaušinių trynių
0.5 vieneto citrinos žievelės
10 gramų kakavos
šiek tiek druskos
Sulaistymui:
30 mililitrų bananų sulčių
Šokoladiniam kremui:
125 gramai šokoladinio kremo nutella
50 gramų juodojo šokolado
1 vienetas bananų
Varškės kremui:
140 gramų maskarponės sūrio
125 gramai grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų varškės
0.5 vieneto bananų
šiek tiek citrinų sulčių
Viršui:
20 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui kiaušinius ir papildomą trynį, cukrų, citrinos žievelę ir druską išplakti iki purios masės. Miltus, krakmolą, kakavą sumaišyti ir suberti į kiaušinius. Sviestą taip pat supilti į kiaušinius ir viską gerai išmaišyti. Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi arba sviestu ir supilti tešlą.
2.
Kepti 190 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių, ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku. Biksvitą palikite atvėsti, atvėsusį subadyti smeigtuku ir sudrėkinti bananų sultimis.
3.
Šokoladiniam kremui "Nutellą" ir juodąjį šokoladą pašildytį ant garų vonelės, iki vientisos masės. Supjaustyti bananą, įdėti į šokolado masę ir viską elektriniu smulkintuvu sumalti į vientisą masę. Torto formos sieneles iškloti kepimo popieriumi ir supilti šokoladinį kremą ant biskvito. Padėti į šaldytuvą 30 minučių.
4.
Varškės kremui bananą sutrinti šakute, įdėti maskarponę, varškę, įlašinti citrinos sulčių ir viską gerai išplakti. Grietinėlę išplakti atskirai ir atsargiai išmaišyti į maskarponės - varškės masę. Supilti viską ant šokoladinio sluoksnio ir dėti į šaldytuvą 2 - 3 valandoms.
5.
Tortui sustingus nuimti formos šonus, kepimo popierių ir ant viršaus užtarkuoti šokoladą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital