Šokoladinis Kristinos pyragas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
Šokoladinis Kristinos pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g miltų
180 g cukraus
100 g sviesto
3 kiaušiniai
1 stilinė pieno
1 a. š. sausų mielių
4 v. š. nutelos
Papuošimui:
100g mėgstamo šokolado
1 saujelė mėgstamų riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti mikseriu kiaušinius su cukrumi, sudėti sviestą (geriau būtų išlyditas ir atvėsintas, nes taip geriau išsiplaks), su mielėmis sumaišytus miltus, išplakti, supilti pieną ir vėl išplakti iki vientisos masės. Vieną tešlos dalį supilti į skardą. Į likusią tešlos dalį sudėti nutelą, gerai išmaišyti ir supilti į tą pačią skardą ant tešlos. Su šaukštu lėtais judesiais masę pasukti ratais, kol sūkuriais sviesi tešlos masė susimaišo su tamsia tešlos mase (bet neturi gautis vientisa spalva). Papuošimui riešutus gerai susmulkinti kartu su šokoladu ir užberti ant tešlos. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 35-40min. Neišsigaskite jei pyrago vidus dar liks minkštas - ten šokoladas. Iškepusį pyragą ištraukti ir leisti atvėsti - tada šokoladas sutirštės. Tikrai pasakiškai skanus ir labai paprastas pyragas! Skanaus!
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Sima
2015-11-05 18:14
Siandien kepiau,visai neblogas tik perkepiau truputi. Ir man taip neiskilo kaip nuotraukoje. ATSAKYTI
gabriele
2015-07-07 23:57
Reikia butinai nutelos ar galuma kakavos ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital