Šokoladinis keksas su varškės įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 63)
Šokoladinis keksas su varškės įdaru
Autorius apie receptą: Vakar svečiams iškepiau šį keksiuką, jiems labai patiko. Namiškiams irgi. Produktai paprasti, darbo irgi nedaug, juk keksas, o ne tortas. Vakar svečiams iškepiau šį keksiuką, jiems labai patiko. Namiškiams irgi. Produktai paprasti, darbo irgi nedaug, juk keksas, o ne tortas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
175 gramai miltų
125 gramai cukraus
125 gramai sviesto (minkšto)
2 vienetai kiaušinių
80 mililitrų pieno
75 gramai šokolado
2 šaukštai kakavos (nesaldžios)
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
250 gramų kreminės varškės
50 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 pakelis vanilinio cukraus
10 gramų kukurūzų krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai supjaustome šokoladą ir ištirpiname garų vonelėje.
2.
Sviestą išsukame su cukrumi iki vientisos masės, mušame po vieną kiaušinį ir viską plakame. Supilame 40 ml pieno, ištirpintą šokoladą, pamaišome ir beriame persijotus miltus su kepimo milteliais ir kakava. Viską darkart gerai išmaišome.
3.
Įdarui sumaišome ir išplakame varškę, kiaušinį, cukrus ir krakmolą.
4.
Kekso formą ištepame aliejumi, dedame 2/3 tešlos, padarome bortelius iš abiejų pusių ir į įdubimą paskirstome varškę. Į likusią tešlą įpilame 40 ml pieno, išmaišome ir uždedame į formą, ant įdaro viršaus. Palyginame, kad varškės nesimatytų.
5.
Kepame 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 - 50 minučių. Mediniu smeigtuku patikriname, ar iškepė. Iškepus paliekame formoje atvėsti, po to atsargiai apverčiame. Galima apibarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (17)
Agnė
2023-04-10 11:00
Labai skanus keksas super! Ačiū už receptą ATSAKYTI
Fernandez
2023-03-29 04:42
Antrą kartą kepu, puikiai pavyko, labai skanu. Į varškę cukraus nedėjau, bet įbėriau razinų. ATSAKYTI
Arune
2021-02-18 21:41
Rekomenduoju! Labai skanus. ATSAKYTI
austėja
2020-11-02 14:12
šitas tortas yra ydelu
ATSAKYTI
Laura
2020-10-29 17:45
Nuostabus pyragas ATSAKYTI
Dovydas
2019-03-17 20:17
Įdaras per tirštas ir kur reikėjo dėti vanilini cukrų
⭐⭐⭐⭐ ATSAKYTI
Simona
2019-03-18 10:03
Šiam keksui įdaras ir turi būti tirštas :) O vanilinį cukrų sumaišyti kartu su varškę, kaip ir parašyta viskas 3 žingsnyje :) ATSAKYTI
Erika
2019-03-12 13:06
Gerulis! Ko gero teks dar ne kartą kepti :) ATSAKYTI
Alina
2018-11-24 22:42
Nerealus dieviškas skonis!!! Tikrai verta išbandyti. ATSAKYTI
daiva
2018-07-12 18:55
o paprastas krakmolas netiktų? ATSAKYTI
Vaiva
2018-08-24 11:29
Aš dėjau paprastą, viskas gavosi :) ATSAKYTI
Marija
2018-06-14 20:58
Labai skanus, dar dėjau vyšnių džemo ant varškės :) ATSAKYTI
Reda
2018-04-08 22:35
Labai skanus! Išbandyta. ATSAKYTI
Milana
2017-03-28 23:35
Patiko visai seimai,rekomenduoju. ATSAKYTI
Ingrida
2017-03-24 22:31
Labaiiiiiiiì patiko ATSAKYTI
Lina
2017-03-19 17:34
Labai skanus ir geras! ATSAKYTI
salomėja
2017-03-18 20:35
paskaitykit antrą pastraipą ir rasit kur dedami kiaušiniai
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital