Šokoladinis keksas su uogomis

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Šokoladinis keksas su uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200g margarino VILNIUS kepiniams
250g cukraus
4 kiaušiniai
1 žiupsnelis druskos
1 pakelis vanilinio cukraus
2 šauktai romo arba brendžio (pagal skonį)
500g miltų
200 ml pieno
1,5 šaukšto kakavos arba šokolado
1 šaukštas cukraus pudros
150g vyšnių (be kauliukų)
150g braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną išplakame su cukrumi. Suberiame druską, vanilinį cukrų ir įmušame kiaušinius, supilame romą. Kai gerai išmaišome, suberiame vyšnias, smulkintas braškes ir dar kartą išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, kakava ar šokoladu ir po vieną šaukštą dedame į kiaušinio plakinį, nuolatos maišant. Jei reikia šiek tiek įpilame ir pieno. Tešlą sudėti į margarinu pateptą kepimo skardą ir kepti orkaitėje (180 C) apie 50 min. Iškepusį keksą pabarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital