Šokoladinis keksas

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
Šokoladinis keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g aliejaus
300 g cukraus
8 kiaušiniai
200 g tarkuoto šokolado
300 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g maltų migdolų
250 ml pieno
Glajui:
400 g tamsaus šokolado
50 g migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakame kiaušinius su cukrumi. Įmaišome pieną, o po to aliejų, sutarkuotą šokoladą, migdolus ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešlą sudedame į kepimo formą.
Įkaitiname orkaitę iki 175° C laipsnių. Kepame apie 1 valandą. Iškepusį ir atvėsusį pyragą aptepame ištirpintu šokoladu ir apibarstome migdolais.
AUTORIUS: Jolanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ieva
2016-05-08 17:37
pritariu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital