Šokoladinis bananinis keksas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šokoladinis bananinis keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
360 gramų bananų (prinokę)
250 mililitrų jogurto, natūralaus
200 gramų miltų
55 gramai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
200 gramų sviesto
200 gramų rudojo cukraus
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bananus kartu su jogurtu susmulkinkite, suplakite elektriniu smulkintuvu.
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, sodą ir druską.
2.
Sviestą suplakite kartu su cukrumi.
Po vieną įmuškite kiaušinius, kiekvieną kartą masę labai gerai išplakdami.
3.
Į kiaušinių masę suberkite pusę miltų ir kakavos mišinio. Greitai, bet gerai išmaišykite.
Supilti jogurto ir bananų masę, išmaišykite.
4.
Galiausiai suberkite likusius miltus ir kakavą. Maišykite tik tiek, kad neliktų sausų miltų.
Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą pailgą kekso formą.
5.
Išlyginkite paviršių ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
6.
Po 45 minučių vis patikrinkite mediniu pagaliuku, ar neiškepė, nes šokoladinius kepinius svarbu neperkepti, kitaip jie išsausės.
Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital