Šokoladiniai tešlainiai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Šokoladiniai tešlainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
260 g miltų
250 g minkšto sviesto
100 g miltinio cukraus
30 g kakavos miltelių
1 žiupsnelis druskos
2 kiaušinių baltymai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus išsijoti su kakava. Minkštą sviestą išplakti iki purios masės. Į jį suberti miltinį cukrų, berti druskos, pilti kiaušinių baltymus. Plakikliu plakti, kol viskas gerai susimaišys. Berti miltus su kakava ir mažiausiu greičiu maišyti, kol nebeliks sausų miltų. Tešlą krėsti į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir į kepimo popieriumi išklotas skardas per du centimetrus vieną nuo kito išspausti įvairių formų sausainius. Orkaitę įkaitinti iki 180°C laipsnių. Kepti 10-12 min. Juos ataušinti ant grotelių ir apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital