Šokoladiniai sausainiai su glazūra

AUTORIUS:
Ilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Šokoladiniai sausainiai su glazūra
Šokoladiniai sausainiai su glazūra
Šokoladiniai sausainiai su glazūra
Šokoladiniai sausainiai su glazūra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
100 g juodojo šokolado
125 g margarino kepiniams
125 g cukraus
1 žiupsnelis Santa Maria druskos
1 kiaušinis
1 tarkuota apelsino žievelė
Glazūrai:
100 g cukraus pudros
1 stiklinė apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į virtuvinį kombainą sudėjau margariną ir cukrų ir išsukau iki vientisos masės. Po to įmušiau kiaušinį ir apelsino žievelę. Išlydžiau šokoladą. Dubenyje sumaišiau miltus su kepimo milteliais ir druska. Į plakinį supyliau šokoladą, subėriau miltus ir gerai išminkiau. Suformavau tešlą į rutulį, suvyniojau jį į polietileno plėvelę (tinka ir folija) ir padėjau 2 valandoms į šaldytuvą. Tešlą iškočiojau ir su sausainių formele išspaudžiau sausainius. Kepiau 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Sausainių viršų aptepiau glazūra. Ją pasigaminti labai lengvas ir greitas darbas: cukraus pudrą gerai išmaišiau apelsinų sultyse.
AUTORIUS: Ilma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ieva
2012-12-15 17:54
Gal ir kvailai paklausiu bet niekada nieko nekepiau :) glazura reikia tepti ant jau iskepusiu sausainiu? ji veliau sustingsta, kokia jos konsistensija? noretusi kad sausainis nebutu labai trapus ir lipnus ir galetu keliauti i dubeni salai kitu kalediniu sausainuku. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital