Šokoladiniai keksiukai su vyšnių uogiene

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Šokoladiniai keksiukai su vyšnių uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
125 g margarino VILNIAUS kepiniams
100 g juodojo šokolado
300 g vyšnių uogienės
100 g cukraus
Žiupsnelis druskos
2 dideli kiaušiniai
150 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
0,5 šaukštelio sodos
Glajui:
100 g juodojo šokolado
100 ml grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną išlydome ir sudedame sulaužytą šokoladą, kaitiname, kol šokoladas ištirpsta ir pasidaro vientisa masė. Supilame sutrintą uogienę į pravėsusį šokoladą ir išmaišome. Suberiame cukrų, druską, įmušame kiaušinius, suberiame miltus su kepimo milteliais ir soda. Viską labai gerai išmaišome ir supilame į keksiukų formeles. Kepame 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros. Ant garų vonelės išlydome gabaliukais susmulkintą šokoladą. Kai šokoladas ištirpsta supilame maža srovele grietinėlę, nuolat maišdami. Paruoštą glajų pilame ant iškepusių keksiukų ir papuošiame vyšniomis.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital