Sočioji ir greitoji bulvių užkepėlė su sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sočioji ir greitoji bulvių užkepėlė su sūriu
Autorius apie receptą: Mėgstantiems patiekalus iš bulvių, rekomenduočiau pasigaminti bulvių užkepėlę su sūriu. Jokios" terlionės" čia nėra, pasigaminti visai paprasta. Reikalingas tik noras Mėgstantiems patiekalus iš bulvių, rekomenduočiau pasigaminti bulvių užkepėlę su sūriu. Jokios" terlionės" čia nėra, pasigaminti visai paprasta. Reikalingas tik noras ir jus savo artimuosius, grįžtančius iš darbų, galėsite pasitikti gardžia vakariene. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas bulvių (virtų)
300 mililitrų pieno
200 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
Pabarstymui:
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirtas bulves supjaustyti griežinėliais ir sudėti į kepimo formą.
2.
Atskirame dubenėlyje sumaišyti kiaušinį, pieną ir dalį tarkuoto sūrio. Pagardinti druska ir užpilti ant bulvių. Ant viršaus užbarstyti likusią sūrio dalį.
3.
Kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 20 minučių, kol gražiai apskrus. Iškepus pabarstyti pertražolėm, patiekti su raugintais agurkais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital