Sluoksniuotos žuvies ir ikrų salotos

AUTORIUS:
Dalia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Sluoksniuotos žuvies ir ikrų salotos
Sluoksniuotos žuvies ir ikrų salotos
Sluoksniuotos žuvies ir ikrų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 virti kiaušiniai
200 g žuvies (keptos, virtos, tinka silkė ar jūros gėrybės)
2 virtos morkos
75 g fermentinio sūrio
140 g raudonųjų ikrų
3-4 skiltelės česnako
200-250 g majonezo
Žalumynų, dekoravimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką sugrūskite arba sutarkuokite ir išmaišykite su majonezu.
1 sluoksnis - kiaušiniai ir majonezas.
2 sluoksnis - žuvis, lengvai aptepta majonezu.
3 sluoksnis - morkos ir majonezas.
4 sluoksnis - fermentinis sūris, majonezas, ikrai ir žalumynai, papuošimui.
AUTORIUS: Dalia
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
jurate
2011-12-18 13:14
labai jau cia daug majonezo, nebesijus ir zuvies skonio per ji.... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital