Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 l sūdytų grybų
3 svogūnai
druska (jei reikia)
malti juodieji pipirai
1 trynys pyragėliams patepti
3 stiklinės miltų
1 kiaušinis
3/4 stiklinės parūgštinto vandens
100 g sviesto
250 g margarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksniuotą tešlą ir 2 val. ją palaikome šaltai. Tada iškočiojame 5 mm storio tešlos lakštą ir supjaustome ją stačiakampiais gabalėliais (18x13 cm). Įdarui svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepame su margarinu. Sudedame mėsmale sumaltus išmirkytus grybus, paskaniname prieskoniais ir 10 min. pakepame. Į tešlos gabalėlių vidurį dedame po šaukštą grybų įdaro ir užlankstome kraštus. Pyragėlių viršų patepame kiaušinio tryniu. Kepame 200° C temperatūros orkaitėje, kol pyragėliai gražiai pagelsta.
AUTORIUS: Valerija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Konditerė
2017-03-31 12:39
O čia visai ne sluoksniuota tešla. Ingredientai tai tokie, bet pati jos gamyba neaprašyta :) Ne visi juk žino, kad sluoksniuotą tešlą dar ir sluoksniuoti reikia :) Todėl toks jos ir pavadinimas :) Čia labiau kapota tešla gaunasi :) ATSAKYTI
agne
2011-05-26 14:48
kaip suprasti parugstinto vandens? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital