Sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
130 g cukraus
6 obuoliai
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek tiek vandens, dedame cukrų, cinamoną ir verdame, kol suminkštės. Tada iškočiojame sluoksniuotą tešlą, ant jos dedame obuolių padažą, o ant viršaus juostelėmis uždedame tešlos likutį. Pabarstome stambiais cukraus gabalėliais ir kepame apie 30 min. Skanaus!
AUTORIUS: Martyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital