Sluoksniuotas sūris

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Sluoksniuotas sūris
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 didesnis apvalus fermentinis sūris
Pertepimui:
300 g sviesto
100 g fermentinio sūrio
200 g petražolių
200 g krapų
100 g salierų lapų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrį horizontaliai supjaustome plonais sluoksniais (5-7 mm). Pertepimui išsukame sviestą, permalame mėsmale su žalumynais bei fermentiniu sūriu, pabarstome druska. Šia mase pertepame sūrio sluoksnius, šonus ir viršų. Suvyniojame sūrį į maistinę plėvelę ir 1 val. laikome šaltai. Puošiame žalumynais. Galime patiekti supjaustytą.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital