Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 Kiaušiniai,
1 svogūnas,
100 g fermentinio sūrio,
50 g sviesto,
1 skardinė žuvies konservo aliejuje,
1 indelis majonezo,
petražolės,
krapai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą užšaldyti šaldiklyje. Kiaušinius kietai išvirti, tada trynius atskirti nuo baltymų. Atskirai susmulkinti trynius, baltymus, svogūną, petražoles ir krapus. Sūrį ir sviestą sutarkuoti, žuvį ir skardinės sutrinti šakute.
Plokščiame dubenyje produktus sluoksniuoti tokia tvarka: baltymai, sūris, žuvis, svogūnas, pusė majonezo, pusė trynių, sviestas, likęs majonezas. Patį viršų pabarstyti likusiais tryniais.Galima papuošti pelytėmis iš kiaušinio (pelytės daromos ir sveiko kietai virto kiaušinio, ausytės iš sūrio gabalėlių, akytės iš juodujų pipirų).
as panasiai sluoksniuoju ant tortilju "lapu", leidziu pastovet, kad jie suminkstetu nuo pertepimu, virsu padengiu tepanu suriu ir puosiu alyvuogem..manau, kiek seimininkiu, tiek variantu galima sugalvot, bet atrodo idomiai, patraukliai, be to, tikrai sknu:)
ATSAKYTI