Skysta ryžių košė su cukinija

AUTORIUS:
Rimgailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Skysta ryžių košė su cukinija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


300 g ryžių

100 g cukinijos

2 stiklinės vandens

1 stiklinės pieno

1 stiklinė kokoso pieno

5 šaukštai cukraus

1 a. š. druskos

2 saujos razinų

2 a. š. cinamono

1 a. š. vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

Pilame į puodą vandenį, dedame druską ir ryžius ir verdame, kol ryžiai taps minkšti.


Razinas nuplauname po tekančiu vandeniu ir trumpam užmerkiame.


Pasiruošiame cukinijas - nulupame, išimame sėklas ir supjaustome kubeliais.


Dedame cukinijas į puodą užpilame šiek tiek vandens, sudedame 2 šaukštus cukraus, cinamoną ir paverdame kol cukinijos suminkštės.


Išvirus ryžiams supilame pieną, kokoso pieną, dedame 3 šaukštus cukraus, vanilinį cukrų ir pamirkintas razinas bei viską išmaišome.


Dedame ryžių košę į dubenėlį ir ant viršaus užpilame pasiruoštą cukinijos košę.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Rimgailė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital