Kitoks varškinis skruzdėlynas - labai skanus!

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kitoks varškinis skruzdėlynas
Kitoks varškinis skruzdėlynas
Kitoks varškinis skruzdėlynas
Kitoks varškinis skruzdėlynas
Autorius apie receptą: Vadovaujantis tikro skruzdėlyno receptu varškytė neįeina, tačiau kadangi mėgstu eksperimentuoti ir pagrindinė mano gamybos ragautoja yra dukrytė, tad nusprendžiau Vadovaujantis tikro skruzdėlyno receptu varškytė neįeina, tačiau kadangi mėgstu eksperimentuoti ir pagrindinė mano gamybos ragautoja yra dukrytė, tad nusprendžiau pabandyti kitokį skruzdėlyno variantą. Ir turiu pasakyti, kad pavyko labai gardus, kiek kitoniškas, bet mūsų šeimos labai užskaitytas skruzdėlynas! (...daugiau) Julija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
250 gramų miltų (tikslų kiekį žiūrėti pagal tešlos konsistenciją)
3 vienetai kiaušinių
100 gramų varškės (naudojau MIAU šokoladinę)
Sirupui:
1 stiklinė cukraus
200 gramų medaus
2 šaukštai vandens
Kepimui:
200 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Varškę ištriname su kiaušininas (beje, vietoje šokoladinės varškės galite naudoti ir kitokio skonio varškę arba tiesiog įprastą varškę). Tada į varškės masę dedame miltus ir gerai išminkome tešlą. Miltų kiekį žiūrėkite pagal tešlos konsistenciją - tešla turi gautis minkoma, bet likti elastinga, ne per kieta. išminkytą tešlą kuo nors pridengiame (plėvele, dubenėliu ar kt.) ir paliekame ją tiesiog ant stalo daugmaž 40-60 minučių pastovėti. Tada tešlą kočiojame labai plonais lakštais ir tiesiog supjaustome juos trikampiais, kuriuos ir kepsime.
2.
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir iškepame visus „trikampiukus“ iki gražiai apskrus. Iškepa žaibiškai. Iškeptus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingą aliejų.
3.
Kol visi iškepti lakštai vėsta, pasigaminam sirupą. Cukrų suberiame į puodą, supilame vandenį ir verdame sirupą ~ 5 min. Išjungiame ugnį ir sudedame medų. Viską gerai išmaišome.
4.
Imame didelę lėkštę ir sluoksniuojame skruzdėlyną - dedame lakštų, juos apipilame sirupu (aš dar dėjau džiovintų spanguolių), vėl dedame lakštų. Taip kartojame, kol lakštai pasibaigs. Visą skruzdėlyną taipogi apipilame sirupu ir paliekame kol šiek tiek sustings. Skanaus!
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ovidija
2019-04-05 14:51
Labai patiko, vaikams net labiau patiko uz klasikini ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital