Labai skanus skruzdėlynas

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Skruzdėlynas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Dviems nemažiems skruzdėlynams reikės
Tešlai:
4 kiaušinių
Miltų (tiek, kad būtų kieta, minkoma tešla)
1 l aliejaus

Sirupui:
500 ml vandens
250 g cukraus
250 g medaus
Papuošimui:
Aguonų
Razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Kiaušinius iki standumo išplakite plaktuvu.
2. Tada suberkite miltus ir išminkykite kietą tešlą. Minkiykite, kol nebelips prie rankų. Tešlą palaikykite šaldytuve bent kelias valandas.
3. Išskočiokite beveik permatomai ir supjaustykite lapelių formos gabaliukais (galima naudoti konditerinį ratuką tešlai).
4. Aliejų gerai įkaitinkite. Į aliejų meskite po kelis lapelius ir ištraukite, kai bus apskrudę.
5. Sirupui. Aliuminiame puode užvirkite vandenį.Tada suberkite cukrų ir įdėkite medų. Palaukite, kol dar kartą užvirs. Nukelkite, kai sirupas ims tirštėti. Lapelius (po kelis) pamerkite į sirupą.
6. Ant padėklo ar didelės lėkštės išdėliokite skruzdėlyną (sirupe išmirkyti lapeliai lips vienas prie kito).
7. Skruzdėlyną  apibarstykite nuplikytomis razinomis ar aguonomis.

AUTORIUS: Rita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Ilona
2017-03-12 14:51
Reikia kept taukuose,tada skruzdėlynos skonis nepalyginamai geresnis :) ATSAKYTI
Lina
2017-03-04 22:08
labai geras receptas, superinis skruzdelynas gavos, rekomenduoju ATSAKYTI
totas
2014-12-30 17:29
man isejo pagaminti skanu skruzdilyna ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital