Skrandukų ir daržovių troškinys

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Skrandukų ir daržovių troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištų skrandukų
2 morkos
3-5 bulvės
1-2 patisonai
2 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
Vanduo
Pipirai
Lauro lapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų skrandukus nuplauti, užpilti vandeniu ir išvirti (užvirus vandeniui pasūdyti, pagardinti lauro lapais, pipirais). Pasiruošti daržoves: morkas nuskusti, nuplauti, supjaustyti riekelėmis; bulves nuskusti, nuplauti, supjautyti riekelėmis; patisonus nulupti, supjaustyti gabaliukais. Sudėti į troškintuvą. Taip pat sudėti išvirtus skrandukus. Karštame vandenyje išmaišyti sultinius. Šiuo sultiniu užpilti daržoves ir skarndukus. Jei reikia, įdėti mėgiamų prieskonių. Troškinti orkaitėje įkaitintoje 180 laipsnių kol daržovės sumikštės. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital