Skaniosios vištų kepenėlės

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Skaniosios vištų kepenėlės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>1 kg vištų kepenėlių<br />
2 v. š. citrinų sulčių<br />
1 a. š. medaus<br />
3 - 4 v. š. augalinio aliejaus<br />
300  g svogūnų<br />
0,5 a. š. druskos<br />
Žiupsnelio pipirų<br />
3 - 4 lauro lapų</p>
<p> </p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Vištienos kepenėles nuplaukite, supjaustykite pailgais griežinėliais ir sudėti į dubenį. Tada sudėkite medų, supilkite citrinų sultis, gerai išmaišykite ir leiskite marinuotis, kol paruošite svogūnus.</p>
<p style="text-align: justify;">Pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Apkepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės (10 - 15 minučių). Išimkite iš keptuvės svogūnus.</p>
<p style="text-align: justify;">Į įkaitiną keptuvę su aliejumi sudėkite kepenėles ir apkepkite ant didelės ugnies. Susidariusias sultis šaukštu pašalinkite. Kepkite dar  6 - 7 minutes.</p>
<p style="text-align: justify;">Sudėkite keptus svogūnus, visus likusius komponentus ir troškinkite 5 minutes.</p>
<p style="text-align: justify;">Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir palaikykite uždengus dangtį. Po 5 minučių vėl dėkite troškinti dar 5 minutėms ant mažos ugnies.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus.</p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p> </p>
</div>
AUTORIUS: Miglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ona
2022-04-26 09:48
Atrodo skaniai, pabandysiu ATSAKYTI
PHP-BBD
2018-07-31 12:54
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p>1 kg vištų kepenėlių<br />
2 v. š. citrinų sulčių<br />
1 a. š. medaus<br />
3 - 4 v. š. augalinio aliejaus<br />
300 g svogūnų<br />
0,5 a. š. druskos<br />
Žiupsnelio pipirų<br />
3 - 4 lauro lapų</p>
<p> </p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Vištienos kepenėles nuplaukite, supjaustykite pailgais griežinėliais ir sudėti į dubenį. Tada sudėkite medų, supilkite citrinų sultis, gerai išmaišykite ir leiskite marinuotis, kol paruošite svogūnus.</p>
<p style="text-align: justify;">Pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Apkepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės (10 - 15 minučių). Išimkite iš keptuvės svogūnus.</p>
<p style="text-align: justify;">Į įkaitiną keptuvę su aliejumi sudėkite kepenėles ir apkepkite ant didelės ugnies. Susidariusias sultis šaukštu pašalinkite. Kepkite dar 6 - 7 minutes.</p>
<p style="text-align: justify;">Sudėkite keptus svogūnus, visus likusius komponentus ir troškinkite 5 minutes.</p>
<p style="text-align: justify;">Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir palaikykite uždengus dangtį. Po 5 minučių vėl dėkite troškinti dar 5 minutėms ant mažos ugnies.</p>
<p style="text-align: justify;">Skanaus.</p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p> </p>
</div> ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital