Skaniosios Churros spurgytės

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Skaniosios Churros spurgytės
Skaniosios Churros spurgytės
Skaniosios Churros spurgytės
Autorius apie receptą: Pamačiau ir užsimaniau. Na ir išsikepiau. Kepiau šias spurgytes pagal Beatos receptą. Voliojau cukruje ir cinamone. Pamačiau ir užsimaniau. Na ir išsikepiau. Kepiau šias spurgytes pagal Beatos receptą. Voliojau cukruje ir cinamone. Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
300 mililitrų vandens
4 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
110 gramų sviesto
1 šaukštelis cukraus
šiek tiek druskos
Kepimui:
1 litras rapsų aliejaus
Papuošimui:
50 gramų šokolado
50 mililitrų grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenėlį supilti vandenį, suberti druską, cukrų ir sviestą, supjausytą mažais gabalėlais. Viską pakaitinti. Kitame dubenėlyje persijoti miltus. Kai vanduo beveik užvirs, suberti miltus ir maišyti iki vientisos masės, kol atlips nuo sienelių. Išjungti ugnį, tešlą išimti ir padėti ant lėkštės, kad atvėstų.
2.
Į šiek tiek atvėsusią tešlą vieną po kito įmušti kiaušinius plakant elektriniu plakikliu. Masė turi būti grietinės konsistencijos. Tešlą sukrėsti į konditerinį švirkštą.
3.
Į puodą supilti aliejų, jį įkaitinti. Konditeriniu švirkštu į įkaitintą aliejų išspausti juosteles arba burbuliukus, spurgos iškepa greitai, kai pakeičia spalvą.
4.
Ištrauktas iš aliejaus psurgas dėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejų. Prieš patiekiant pavolioti cukruje ir cinamone arba pamirkyti šokolade, ištirpintame su grietinėle.
AUTORIUS: Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Loreta
2017-07-27 13:00
Ar neprisigeria riebalų? ATSAKYTI
Mintautė
2017-07-28 14:00
Reikia įpilti stikliuką alkoholio, tada neprisigeria riebalų. Brendžio ar degtinės ATSAKYTI
Mintautė
2017-07-28 14:00
Reikia įpilti stikliuką alkoholio, tada neprisigeria riebalų. Brendžio ar degtinės ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital