Skanieji Loretos beliašai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Loretos beliašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
3.5 stiklinės miltų
250 mililitrų vandens (šilto)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
11 gramų sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
500 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į vandenį suberti mieles, druską, cukrų, išmaišyti, įmušti kiaušinį, supilti aliejų ir dar kartą išmaišyti. Įsijoti miltus ir užminkyti tešlą, tešlos nereikia kildint. Pailkite pastovėti, kol paruošite įdarą.
2.
Faršą sumaišyti su smulkintu ir kepintu svogūnu, druska ir pipirais.
3.
Tešlą padalinti vieno dydžio kamuoliukais - aš padalinau į 20 vnt. Iš kiekvieno formuoti blynelį, dėti faršo, užlankstyti šonus aplink.
4.
Kepti dideliame kiekyje įkaitintų riebalų, ant mažos ugnies iš abiejų pusių. Pradėti kepti iš tos pusės, kur matosi mėsa.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital