Skanieji balandėliai su varške ir sūriu

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Balandėliai su varške
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas, kai norisi kažko sotaus ir sušildančio, bet nesinori mėsos. Jei norite pikantiškesnio įdaro, galite papildomai įmaišyti daugiau česnako ar kitokių Puikus patiekalas, kai norisi kažko sotaus ir sušildančio, bet nesinori mėsos. Jei norite pikantiškesnio įdaro, galite papildomai įmaišyti daugiau česnako ar kitokių prieskonių. Labai tinka dėti ir kepintų morkų, svogūnų ar pievagrybių. (...daugiau) Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas kopūstų
2 vienetai pomidorų
50 gramų sviesto
1 saujelė miltų
4 šaukštai grietinės
Įdarui:
400 gramų varškės
150 gramų fermentinio sūrio
100 gramų ryžių
1 pundelis krapų (ar kitokių žalumynų)
4 skiltelės česnako
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui išvirkite ryžius, bet ne iki galo, jie turi būti vos vos neišvirę, o grūdeliai standūs, truputį kieti. Palikite atvėsi ir sumaišykite su tarkuotu sūriu, varške, smulkintu česnaku, smulkintais žalumynais ir prieskoniais.
2.
Kopūstą dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sumažinkite kaitrą, kad vanduo nebeburbuliuotų, virkite kelias minutes ir nuimkite viršutinį suminkštėjusį lapą, kopūstą virkite toliau, kol nuimsite visus lapus.
3.
Nuėmus pirmą lapą, ant jo krašto dėkite įdaro, užlenkite šonus ir susukite į ritinėlį, taip formuokite visus balandėlius.
4.
Kiekvieną balandėlį apvoliokite miltuose ir apkepkite svieste. Visus balandėlius sudėkite į puodą, dėkite smulkintus pomidorus, grietinę, užpilkite vandeniu, kad apsemtų ir trokinkite apie 30 minučių.
AUTORIUS: Ugnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
As
2019-11-30 11:39
Kokiu sūriu, olandišku?, nesupratau ATSAKYTI
Lina
2019-12-01 08:12
Dėkite tokį fermentinį, kokį mėgstate:) ATSAKYTI
Gražina
2017-10-10 23:09
Na, žinokite, pilna burna seilių būtinai išbandysiu, ačiū! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital