Silkės vyniotinis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Silkės vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Actas, 3 šaukštai
Aliejus, 1 šaukštas
Cukrus, truputį
Gvazdikėliai, truputį
Juodieji pipirai, malti, truputį
Lauras, lapeliai, truputį
Morkos, 2 vienetai
Silkė, 4 vienetai
Svogūnai, 3 vienetai
Vanduo, 1.5 stiklinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytos ir išvalytos silkės, išėmus kaulus ir ašakas, perpjaunamos išilgai. Vanduo užvirinamas su prieskoniais, griežinėliais supjaustytomis daržovėmis, actu ir atšaldomas. Silkės pusė aptepama aliejumi, apdedama marinate virtomis morkomis, svogūnais, susukama ir susmeigiama gvazdikėliu (silkė vyniojama oda į viršų). Sudėti į gilų pailgą pusdubenį vyniotiniai užpilami ataušintu marinatu. Pastaba. Vyniotinių įdaras gali būti supjaustyti rauginti agurkai, rauginti kopūstai, troškinti džiovinti grybai, krienai, obuoliai ir kt.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
blyn
2015-01-11 00:28
jau šita silkė nuotraukoje, ne su daržovėmis tikrai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital