ZIGMO silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ZIGMO silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų silkės (marinuota)
200 gramų ZIGMO šaltai rūkytos lašišos filė
100 gramų bulvių (virtos)
50 gramų morkų
100 gramų paprikos
100 gramų burokėlių
Kremui:
200 gramų morkų
100 gramų sviesto
šiek tiek druskos
Kepimui:
100 gramų grietinėlės
Krapų majonezui:
2 vienetai kiaušinių ( (tryniai) )
100 gramų saulėgrąžų aliejaus
10 gramų vyno acto (balto)
20 gramų krapų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Kremo gamyba: mažais kubeliais supjaustomos morkos ir lėtai troškinamos grietinėlėje apie 20 min., sudedamas sviestas. Viskas sutrinama, pagardinama druska.
2.
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai plakami ir plakant po truputį pilanmas saulėgrąžų aliejus. Padažui sutirštėjus, pilamas actas bei pagardinama krapais ir druska.
3.
Daržovės išverdamos pasūdytame vandenyje, atvėsinamos ir supjaustomos griežinėliais, po to formuojami apskritimai, kurie pamarinuojami aliejuje su trupučiu druskos.
4.
Lašiša ir silkė suformuojama apskritimais, viskas gražiai išdėliojama lėkštės pakraščiuose, į tarpus pilamas majonezas ir morkų kremas. Prie patiekalo tinka prancūziška duona.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital