Silkės ir grybų kotletukai

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Silkės ir grybų kotletukai
Silkės ir grybų kotletukai
Silkės ir grybų kotletukai
Silkės ir grybų kotletukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 l marinuotų grybų (baravykai, raudonviršiai, voveruškos)
2 silkės file (jei pasūdytos, tai druskos nedėti)
300 g kiaulienos faršo
1 česnako galvutė
1 svogūno galvutė
aliejus kepimui
2 valgomi šaukštai džiūvėsėlių
taip pat džiūvėsėlių apvoliojimui
1 pakelis ryžių ar makaronų
"Pesto" su pomidorais ir baziliku
pipirai malti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus, silkę, svogūną, česnaką sumalame. Sumaišome su kiaulienos faršu, pridedame maltų džiūvėsių, maltus pipirus ir vsiką gerai išminkome. Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Ir formuojame kotletus iš gautos masės juos apvoliojame maltuose džiūvėsiuose. Ir dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame, kol gražiai apksrunda.
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje.
"Pesto" su pomidorais ir baziliku paruošiame padažą: 50 ml vandens sumaišome su 50 ml. nuoviro nuo makaronų ir trimis valgomais šaukštais aliejaus, dar truputį pakaitiname. Ir patiekiame su kotletukais.(garnyrui agurkai, pomidorai ir kt.)
Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
nu nzn,au
2014-12-22 15:27
Man tokie receptai nepatinka-is JAU paruostu valgymui grybu ir silkiu daryti dar kazkoki malini ne-sa-mo-ne.. gal ir skanu bet man tai nepriimtina. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital