Silkė valtelėje

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Silkė valtelėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 silkės
500 g šaldytų grybų
1 morka
1 svogūnas
prieskoniai: druska, pipirai
10 bulvių
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę išvalome, bet ne perskiriame, jei labai sūri pamerkiame kokiai valandai, kad numirktų.
Grybus atsilaidiname. Svogūną susipjaustome smulkiai, morką nuskustą susitarkuojame. Įpilame aliejaus į keptuvę, sudedame grybus, truputį pakepinam, poto sudedame svogūną ir morkas. Ir viską pakepiname. Tada paimame bulves neskutame, o su lupena aišku švariai nuplauname, perpjauname per pusę. Skardą išklojame su folija įpilame šiek tiek aliejaus ir sudedame bulves, apibarstome druskyte ir prieskoniais skirtais bulvėms "Kotanyi".
Išmirkusią silkę dedam į foliją ir ant jos sudedam grybų įdarą, viską gražiai suvyniojame ir kišame į orkaitę 30 min. Orkaitė turi būti įkaitinta 180 laipsnių. Bulves pakepame ilgėliau jei labai reikia, kad nebūtų neiškepusios. Ir viskas. Prieš patiekiant į stalą pasiserviruojam lėkštėje taip, kaip norime.
Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital