Silkė su pikantišku špinatiniu varškės padažiuku

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silkė su pikantišku špinatiniu varškės padažiuku
Autorius apie receptą: Šią savaitę truputį tinginiavau, bet vienu greitu patiekalu pasidalint vis dėlto norisi. Gal ne kiek patiekalu, kiek padažu. Mano akimis labai tinkančiu prie silkės. Šią savaitę truputį tinginiavau, bet vienu greitu patiekalu pasidalint vis dėlto norisi. Gal ne kiek patiekalu, kiek padažu. Mano akimis labai tinkančiu prie silkės. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų silkių filė
4 vienetai bulvių
šiek tiek prieskonių bulvėms
šiek tiek pomidorų
šiek tiek svogūnų
Padažui:
100 gramų varškės
50 gramų špinatų
1.5 šaukšto grietinės (arba jogurto)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Špinatus nuplikyti karštu vandeniu, nusausinti ir sudėti į varškę. Į tą patį dubenį sudėti grietinę, įspausti česnako, pagardinti druska ir pipirais. Viską sutrinti elektriniu trintuvu.
2.
Bulves nuskusti, supjaustyti griežinėliais ir dubenėlyje sumaišyti su bulvių prieskoniais.
3.
Kepti įkaitintoje keptuvėje kiekvieną atskirai, kol gražiai apskrus.
4.
Padažą patiekti su silke, keptom bulvėm, pomidorais ir svogūnais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Toma
2017-07-22 13:06
Sitas padazas ne tik prie silkes, ir prie bulviu, ir prie bet kokios zuvies ATSAKYTI
Aiste
2017-07-26 16:09
Koks geras padazas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital