Silkė su morkomis ir svogūnais

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Silkė su morkomis ir svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų silkės
2 vienetai morkų (virtų)
2 vienetai svogūnų
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai aliejaus (arba sviesto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas ir svogūnus supjaustykite kubeliais.
2.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus (arba sviesto) ir pakepinkite svogūnus iki gražiai auksinės spalvos. Tada sudėkite morkas ir dar porą minučių pakepkite. Tada įmaišykite pomidorų padažą ir pakepinkite dar vieną minutę.
3.
Silkės filė supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į lėkštę. Ant jų uždėkite morkų ir svogūnų garnyrą. Galima valgyti iškart arba leisti pastovėti šaldytuve per naktį, tada skoniai susigeria ir būna dar gardžiau. Patiekiant galima papuošti svogūnų laiškais.
AUTORIUS: Jūratė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ligita
2017-10-22 16:00
Labai skanu, visai šeimai patiko, ačiū ATSAKYTI
INGA
2015-02-18 15:23
O kaip skaniai atrodo mmm..... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital