Silkė su marinuotais svogūniukais

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
 Silkė su marinuotais svogūniukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200g silkės file
2 mėlynieji svogūnai
Acto
Prieskonių
Gvazdikėlių
Lauro lapelis
Grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustyti,užpilti actu ir vandeniu, įdėti lauro lapelių ir gvazdikėlių, truputį cukraus ir palaikyti valandą. Supjaustyti silkę, sudėti svogūnus ir patiekti su grietine.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
to Nikki
2015-01-11 15:57
Nesvaikit. Vegetarai nevalgo jokios mėsos, t.y., užmušto gyvūno, ir visai nesvarbu, naminio gyvulio, žuvies ar kokios nors krevetės. Veganai - tai tie, kurie šalia viso to nevalgo dar ir kitų gyvulinės kilmės produktų (kiaušinių, pieno, grietinės ir pan.). Silkės patiekalas yra užmušto gyvūno (silkės) mėsa, todėl jis ne vegetariškas. ATSAKYTI
nikki
2012-11-27 23:25
vegetarinis yra - be mesos produktu, o jeigu galvojate is viso apie gyvulines kilmes (nu del to kad zuvys gyva) tai jau tada vadintusi veganiniu (kuriame is viso negali buti jokiu gyv. kilmes produktu, tuo paciu ir majonezo pvz nes jame yra kiausiniu ) ;) o tamstos pavadinima puslapiui drasiai gali prisikabinti pats sau :P ATSAKYTI
ceska
2010-09-13 21:19
lochiskas puslapis del to ir vegetarinis :/ ATSAKYTI
Ieva
2010-01-22 00:42
nuo kada silke tapo vegetariniu patiekalu??? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital