Silkė su karamelizuotais svogūnais

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Silkė su karamelizuotais svogūnais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Reikės:
2 silkių filė
2 didelių svogūnų
3 v. š. aliejaus
2 a. š. rudojo cukraus
druskos
džiovintų spanguolių (arba razinų, džiovintų slyvų, abrikosų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustome plonais žiedais. Į įkaitintą aliejų sudedame svogūnus ir kepame, kol suminkštės. Paskaniname druska. Suberiame cukrų ir išmaišome. Kepame toliau, kol svogūnai paruduos. Džiovintas spanguoles nuplauname ir nusausiname, sumaišome su keptais svogūnais. Silkę supjaustome centimetro storio griežinėliais. Į lėkštutę sudedame silkės sluoksnį ir pilnai uždengiame ją karamelizuotais svogūnais. Skanaus :)
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital