Silkė su džiovintais vaisiais ir riešutais

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Silkė su džiovintais vaisiais ir riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 gabalėliai silkės filė
1 sauja džiovintų obuolių
1 sauja razinų
1 svogūnas 
0,5 stiklinės graikinių riešutų
sviestas kepimui 
pagal skonį cukraus
malti juodieji pipirai
kečupas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Razinas ir džiovintus obuolius išmirkyti. Nusausintus obuolius pasmulkinti ir pakepti svieste. Netrukus berti kubeliais supjaustytus svogūnus, o jiems apkepus ir razinas. Dėt pagal skonį cukraus, pipirų bei kečupo. Ataušinti. Graikinius riešutus paskrudinti atskirai švarioje keptuvėje. Į lėkštę sudėlioti gabalėliais pjaustytą silkės filė, ant jos dėti džiovintų vaisių mišinį. Apibarstyti kepintais graikiniais riešutais.
 
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital