Silkė bemielės sluoksniuotos tešlos krepšeliuose

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Silkė bemielės sluoksniuotos tešlos krepšeliuose
Silkė bemielės sluoksniuotos tešlos krepšeliuose
Silkė bemielės sluoksniuotos tešlos krepšeliuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai silkės (sūdyta )
275 gramai sluoksniuotos tešlos
200 gramų burokėlių (virti)
1 skiltelė česnako
2 vienetai kiaušinių (trynys)
2 šaukštai majonezo
1 vienetas obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ant kočiojimo plėvelės arba kepimo popieriaus, pabarstyto miltais, sudedame tešlos lakštus.
Atšildome iki kambario temperatūros ir išvyniojame juos.
2.
Tešlą supjaustome kvadratais 10x10 cm.
Reikalingas porinis skaičius. Padarėme 12 kvadratų.
6 kvadratuose su 6 cm skersmens puodeliu per vidurį išspaudžiame apskritimus.
3.
Visus keturkampius: ir su angomis, ir be jų, aptepame plaktu kiaušinio tryniu.
Apačioje dedame kvadratėlį be angelės, ant viršaus su ja. Suklijuojame kiaušinio trynio mase. Susiformuoja šulinėliai.
4.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C temperatūros.
5.
Dedame suklijuotus šulinėlius ir kepame 15 minučių.
6.
Tuo laiku nuplauname burokėlius ir sutarkuojame stambia trintuve.
Įmaišome išspaustą česnaką ir majonezą. Masę sumaišome.
7.
Silkę nulupame, išimame kaulus ir perskiriame į dvi puseles. Supjaustome siauromis juostelėmis.
8.
Į šulinėlių vidurį dedame burokėlių įdarą.
Ant viršaus uždedame po 4 silkių juosteles. Papuošiame plonu obuolio griežinėliu.
Iš likusios tešlos galima išsikepti gardžių trapių pyragėlių prie sriubos.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital