Šernienos kumpis

AUTORIUS:
Inesa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Šernienos kumpis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Šernienos kumpis
3 stiklinės vandens
1 šaukštas druskos
kelios skiltelės česnako
luodieji pipirai
chmeli-suneli prieskonių
kadagio uogos
muskato riešutas
1 svogūnas
1 morka
1 stiklinė sauso baltojo vyno
1 šaukštas tarkuotų krienų
200 g sūdytų lašinių

Padažui:
200 ml grietinelės
50 ml vištienos sultinio
200 g mėlynojo pelėsinio sūrio
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vandenį marinatui pavirinti su druska, česnaku, pipirais, kadagio uogomis ir prieskoniais. Ataušinti, pridėti vyno ir krienų. Į pagamintą marinatą sudėti mėsą ir 2-4 dienas laikyti šaltoje vietoje. Retkarčiais pavartyti. Išimtą iš marinato mėsą nusausinti, keliose vietose įpjauti išilgai raumenų, į įpjovas prismaigstyti lašinukų pakaitomis su morka ir svogūnais, supjaustytomis strypeliais. Prismaigstytą mėsą padėti ant skardos, viršų patepti ištirpintais riebalais ir kepti 160ºC temperatūroje. Retkarčiais kepsnį palaistyti marinatu. Jei skysčio per mažai įpilti vandens. Iškepusią mėsą patiekti su padažu. Padažui į karštą grietinelė sutrupinti mėlynojo pelėsinio sūrio, supilti sultinį, pakaitinti, pertrinti per sietą, dar kartą pakaitinti, pridėti pipirų, druskos.
AUTORIUS: Inesa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital