Senoviškas "Raganos" kepsnys

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Senoviškas "Raganos" kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų kiaulienos faršo
8 vienetai bulvių
100 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų pieno
3 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka.
2.
Į faršą įmaišome smulkintą ir pakepintą svogūną, kiaušinį, pipirus, druską, įpilame pieno ir gerai išmaišome.
3.
Į kepimo formą, išteptą sviestu, sudedame pusę tarkuotų bulvių, ant viršaus sudedam faršą, ant faršo likusias bulves.
4.
Lengvai paspaudžiam, sulyginam, ant viršaus užtepame majonezo. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie valandą, prieš baigiant kepti užbarstome sūrį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Živilė
2021-01-16 12:36
Ir nesvarbu, kad senoviškas, šiandien pietums su pievagrybių padažu, super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital