Senoviška spanguolių gira

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Senoviška spanguolių gira
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 l vandens
500 g spanguolių
250 g cukraus
15 g mielių
30 g razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia perrinkite ir nuplaukite spanguoles. Tuomet sumeskime jas 3 minutėms į verdantį vandenį, išgriebkite ir ištrinkite per sietelį. Išsunktas iš nuvirtų spanguolių sultis padėkite į šoną. Nusunktus tirščius supilkite atgal į vandenį ir dar 10 minučių pavirinkite. Pavirus viską iškoškite ir į gautą nuovirą supilkite išspaustas spanguolių sultis, cukrų, išmaišykite bei ataušinkite maždaug iki kambario temperatūros. Galiausiai sudėkite pakildytas mieles ir padėkite, kad gira parūgtų. Sekančią dieną nugraibykite putas, suberkite neplautas razinas ir sandariai uždarę indą palaikykite bent 3 dienas. Gira bus rūgštoka.

Patieklus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital