Sausainių ir varškės pudingas

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sausainių ir varškės pudingas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
10 vienetų sausainių ( )
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
5 šaukštai varškės
1 sauja razinų
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 vienetas aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Razinas užpilti šiltu vandeniu. Sausainius sutrupinti ir užpilti pienu. Turi gautis skysta sausainių masė. Jeigu trūksta įpilti šlakelį pieno. Įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išplakti. Sudėti pertrintą varškę ir išmirkusias razinas. Gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į sviestu išteptą kepimo formą. Kepti 190 °C temperatūroje įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Puošti aviete.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital