Sausainiai su riešutų įdaru

AUTORIUS:
Alda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Sausainiai su riešutų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
0.5 kg miltų
20 g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušinių tryniai
1 šaukštelis kepimo miltelių
10 g cukraus
1 šaukštelis sausų mielių
3 - 4 šaukštai grietinės
Įdarui:
15 g įvairių riešutų
10 g džiovintų vaisių
3 šaukštai apelsinų žievelės cukruje
Marmeladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruoškite įdarą. Marmeladą pašildykite virš mažos ugnies, sudėkite smulkintus riešutus bei džiovintus vaisius. Taip pat suberkite apelsino žieveles. Viską gerai išmaišykite. Iš tešlai skirtų ingredientų suminkykite tešlą. Ją palikite pakilti pusvalandžiui. Pakilusią tešlą iškočiokite, išpjaukite norimo dydžio gabaliukus, į jų centrą dėkite įdaro ir užspauskite kraštus. Kepkite 15 minučių 170 C laipsnių orkaitėje, o iškepusius apibarstykite cukraus pudra.
AUTORIUS: Alda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital