Sausainiai su kremu ir uogiene

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Sausainiai su kremu ir uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
180 g margarino VILNIUS kepiniams
125 ml cukraus
1 kiaušinis
5 ml vanilės
480 ml kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
125 ml kokoso
Įdarui:
60 g margarino VILNIUS kepiniams
180 ml cukraus pudros
3 ml vanilės
10 ml pieno
aviečių uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margarinas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, vanilė, gerai išmaišoma. Suberkite kepimo miltelius, persijotus miltus bei kokoso drožles, gerai išmaišykite. Tešlą dalinkite į mažus gabaliukus, kuriuos dėkite ant kepimo formos ištiestos kepimo popieriumi. Šakute šiek tiek paspauskite, kad būtų plokštesni. Kepkite 180 ° C temperatūroje 10 - 15 minučių iki auksinės rudos spalvos. Margarinas išsukamas su cukraus pudra bei vanile. Supilamas pienas ir masį gerai išmaišoma. Šios masės dedama ant vienos sausainio plokščios pusės, tada dedama uogienės ir kitas sausainis, šiek tiek apspaudžiama ir paliekama pastovėti. Skanaus.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital