Sausainiai "Rožytės"

AUTORIUS:
Žilvinas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Sausainiai "Rožytės"
Sausainiai "Rožytės"
Sausainiai "Rožytės"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
5 kiaušinių tryniai
500 g margarino VILNIUS kepiniams
50 ml šilto pieno
1 a.š. cukraus
40 g mielių (ne sausų)
4 stiklinės miltų
Įdarui:
5 kiaušinių baltymai
500 g cukraus pudros
300 g žemės riešutų
vanilės arba cinamono (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į šiltą pieną suberiame cukrų, mieles ir padedame šiltoje vietoje. Margariną išlydome ir gerai sumaišome su kiaušinių tryniais, išsijotais miltais ir mielėmis su pienu. Paruošiame įdarą: Suplakame kiaušinių baltymus, palaipsniui suberiame cukraus pudrą ir išmaišome. Riešutus nulupame, paskrudiname ir sumalame. Paruoštą tešlą padaliname į 5 dalis, iškočiojame. Kiekvieną lakštą sutepame su kiaušinių baltymais, pabarstome smulkintais riešutais, cinamonu arba vanile. Švelniai viską susukame ir supjaustome į 7-9 gabalus. Dedame ant kepimo popieriumi ištiestos ir riebalais išteptos skardos. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.
AUTORIUS: Žilvinas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital