Sausainiai

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
125 g sviesto, kambario temperatūros
100 g rudojo cukraus
115 g medaus
1 kiaušinio trynys
450 g miltų
1 šaukštas prieskonių mišinio (cinamono, imbiero, gvazdikėlių ir muskato)
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 g cukraus pudros
Truputį sidabrinių pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą supjaustykite kubeliais ir išmaišykite su cukrumi. Po to įmaišykite medų, kiaušinio trynį, prieskonius, kepimo miltelius ir iš lėto beriant - miltus.
Iškočiokite tešlą iki 2-4 mm storio lakšto ir išspauskite įvairių formelių sausainius. Jei norėsite sausainius kabinti ant eglutės, išspauskite kiekviename sausainyje po mažą skylutę siūlui ar juostelei perverti.
Sudėkite sausainius ant kepimo skardų, išklotų pergamentiniu popieriumi.
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Kepkite apie 10 minučių. Pabarstykite cukraus pudra.
Patepkite tas vietas ant kurių bersite pabarstukus medumi ir sudėkite papuošimus.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital