Sariel - rauginti kopūstai su žirniais

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Sariel - rauginti kopūstai su žirniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
250 g žirnių
2 lauro lapai
1 kg raugintų kopūstų
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas sviesto
3 kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnius išmirkykite per naktį, kad suminkštėtų. Virkite, kol suminkštės kartu su lauro lapais, aliejumi ir sviestu.
Praskalaukite 1/2 kilogramo raugintų kopūstų, kad šie nebūtų tokie rūgštūs. Virkite, kol suminkštės. Suberkite prieskonius: lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr. Pridėkite sviesto, druskos ir pipirų, jei būtina.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite. Palikite, kad skoniai natūraliai susimaišytų.
AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital