Šaltmėtinės eglutės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Šaltmėtinės eglutės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto
3 tryniai
1 stiklinė cukraus
3 šaukštai kokoso drožlių
1 sumalta citrinos žievelė
300-350 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
1 pakelis vanilinio cukraus
3 baltymai
1,5-2 stiklinės miltinio cukraus
5-7 šaukštai mėtų sirupo
konditerinių karoliukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų užminkome trapią tešlą su kokosais. 30 min. ją palaikome šaltai. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4 mm storio tešlos lakštą. Iš popieriaus pasiruošiame eglutės formos trafaretą ir jį uždėję ant tešlos išpjauname eglutės formos sausainius. Juos kepame kepimo popieriumi išklotoje skardoje 150°C temperatūroje apie 15 min. Tuomet suplakame baltymus su miltiniu cukrumi iki standžių putų. 2 šaukštus glajaus atidedame, o likusį įmaišome mėtų sirupą ir juo aptepame sausainius bei pravėrę orkaitės dureles džioviname aukščiausioje lentynoje. Atvėsusius sausainius puošiame baltyminio glajaus taškeliais, į kuriuos įspaudžiame konditerinius karoliukus.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital