Šalta baklažanų užkandėlė

AUTORIUS:
Mėgėjas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Šalta baklažanų užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Baklažanas
Česnakas
Aliejus
Majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome baklažaną ritinėliais, nulupame česnaką ir smulkiname. Į keptuvę ipilame aliejaus ir kepame baklažanus kol suminkštės. Išėmus apibarstome smulkintu česnaku, kiekviena dalelę užtepame majonezu ir į saldytuvą 30 min. Išimi ir skanaus! Tinka prie mėsos ir su juoda duona.
AUTORIUS: Mėgėjas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital